onsdag den 28. januar 2015

Flere billeder - 10. arbejdsdag

Nu er det ikke forbi vi kører til Nibe hver anden dag for at følge med :-)

Vi har idag været til møde hos HTH i århus og taget de store beslutninger til køkken, bad og bryggers. Det tog lidt over 2 timer og gik rigtig godt. Nu afventer vi tegningerne og ikke mindst hvor meget det løber op i. Vi hører noget om knap 14 dage.
Vi finder ud af at min valgte opvaskemaskine (ekstra høj) ikke passer til køkken-øen, så på vej hjem kører vi forbi St. Ajstrup og får ændret til en anden model - med samme specs ;-) Det kunne sagtens klares, vi havde endnu ikke betalt depositum. Endnu engang fremragende service!

Der er nu gået 14 dage siden første spadestik.
Vi kører forbi Skalhøje og snupper et par billeder. Siden weekenden er der lagt alle rør og tilslutninger til, slanger til gulvvarme og jorden omkring er ryddet op. Jeg ringer til Kent og får en status - i morgen støber de det sidste og på mandag rykker næste hold ind og begynder at sætte indervægge op - yes!
Jeg spørger ind til det sidste planering af haven - der mangler jord til siderne og vi aftaler at tales ved senere på foråret - så giver han et tilbud på det sidste. Der skal nok bruges ca. 2 læs harvet muldjord.

3 kommentarer:

  1. Ser godt ud!

    Sig' endelig til, hvis I skal bruge noget jord, vi har et stadig et hel bjerg muldjord til at ligge.

    SvarSlet
    Svar
    1. Aha - er det "frisk" muldjord eller overskydende fra grunden? :-)
      Så kunne det godt tænkes vi kunne tage noget af det senere - Naboens ville han ikke bruge desværre, de har også rigeligt i overskud.

      Slet
    2. Altså, det er ikke det øverste lag (dette er kørt væk), vi er blevet fortalt at det er muldjord der kan anvendes til planering/græs. I skal være så velkommen til at tage et kig på det, og se om det er noget I vil bruge :-)

      Slet