onsdag den 21. januar 2015

Ekstra el-arbejde

Sidste fredag var vi på aftalt besøg hos Egebjerg El i Horsens, der står for alt el-arbejde i byggeprojektet. Mødet tog lidt over en time og gik rigtig godt. De har en meget lille butik, med lidt lamper og standard hvidevare. Ingen tvivl om at selve elektriker-delen er deres kerneområde.

Vi blev betjent af Jesper, som jeg i forvejen havde mailet en del frem og tilbage med - mest i forhold til hvidevare.
Han startede med en grundig gennemgang af standard el-tegningen med os, rum for rum, som man ville gå igennem det færdige hus.
Han beskrev alle kontakter, lampeudtag og stikkontakter. Undervejs kom vi med vores ideer og forslag. Jesper er rigtig god til at forklare det på vores "niveau" og var bundærligt. Blandt andet fik han os fra at få udendørslamper på muren til terrassen - det er rent pynt og giver et insekthelvede :-)

Standard el-tegning

Revideret el-tegning efter besøg

Vi har afsat 20.000 kr i vores budget til ekstra el-arbejde, jeg var nervøs for hvor langt det rækkede.  Har læst på andre byggeblogs at der nemt kunne bruges 40-70.000 kr ekstra.
Men der er faktisk en del med i standard enterprisen - derfor endte vi også "kun" med at bruge 15.000 kr - og det indfrier alle vores behov og ønsker.

Opsummeret har vi tilvalgt: 5 indbyggede spots i køkkenloft, 3 spots i entre, sensor i carport, antennestik i soveværelse og begge børneværelser, ekstra stikkontakter i køkken, udtag til lampe over badeværelse spejl og opgradering af spot til LED pære.


De 5000 kr. "sparet" på denne post, vil senere vise sig blive nødvendige på hvidevare-delen - se næste indlæg

Ingen kommentarer:

Send en kommentar