torsdag den 2. april 2015

48 dage til indflytning

En status på ugen - vi var forbi mandag og onsdag - desværre måtte vi nøjes med et kig udenfor onsdag. Tømrerne blev helt færdige med opsætning af troldtekt lofterne tirsdag og der er sat døre og karme i. Der er nu mursten hele vejen rundt og soklen er blevet pudset op.

Vi har fået "lov" af Milton Huse til at begynde brolægning allerede fra weekenden 9-10 maj, altså 14 dage før overtagelse af huset - så længe det ikke er til gene for de andre håndværkere.
Vi er derfor igang med at indhente tilbud på indkørsel, terasse og fliser rundt om huset så vi mødtes med en anlægsgardner mandag og han tog et grundig kig.  Vi får et tilbud een af dagene.

Entreprenøren der skal finplanere vores grund efterfølgende, har vi også forespurt på en pris på rullegræs - det kunne være så lækkert med en græsplane allerede i år til vores søn Simon, så jeg håber han kan lave en god pris på dette. Vi har allerede en pris på 21500,- inkl moms for planering og det harvet muldjord der skal bruges for at lave have og skråninger pænt hele vejen rundt.

Jeg har skrevet lidt på facebook med vores naboer bag os, som netop er flyttet ind i deres færdige hus - de virker rigtig flinke og de forventer at få bortkørt deres overskudsjord her i april.
Familien der netop har købt grundet foran hus, har vi også talt med - de vil gerne bygge en støttemur foran vores have, for at sikre jorden ikke skrider.



Kontor (mandag) med fin udsigt til naboens jord :-)


Vi har lidt af naboens jord på vores grund - de forventer at få det kørt væk i starten af april


Ingen kommentarer:

Send en kommentar